Mono Propilen Glikol (MPG)

                      TON FİYATI

                                                                                       


                   KULLANIM ALANLARI


                       SU

                  Mono Propilen Glikol içeren atık suların aerobik yada anaeorobik olarak arıtılmasında yardımcı olmaktadır.

                        UNLU MAMÜLLERİ
                    Bu sektörde üretim aşamasındaki formülasyonlarda yaygın kullanılmaktadır.

                       KOZMETİK

  •                           Kozmetik ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma özelliği vardır, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak için kullanılır.
  •                                         Jölede % 1-5, şampuanda % 0,5-5, kremlerde % 5-10, güneş sütünde % 5-10 oranında kullanılmaktadır.

                       YAĞLAMA
Gıda sanayindeki dondurucu makinelerin ve kozmetik sektöründe kullanılan makinelerin yağlanmasında  kullanılmaktadır.

                     KİMYA
Doğal özlerden aktif özlerini elde etmek için ekstrakte edici olarak kullanılmaktadır.

 

 

 

 

Benzer Ürünler